Politica de livrare

      Produsele comandate se livreaza in toata tara doar prin intermediul unei firme de curierat specializata.

Comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu transportatorul.

 

      Program livrari:

Luni-Vineri, intre orele 10:30-19:00, Sambata, intre orele 09:30-15:00 (doar cu specificatia ca se doreste/solicita livrare sambata)   

     Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite. Curierii rapizi cu care colaboram NU va pot solicita alta suma in afara celei din documente (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

    Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 24-72 de ore din momentul confirmarii comenzii. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de 5 zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata. In cazul in care comanda nu poate fi livrata datorita furnizarii de date eronate de contact aceasta va fi anulata sau daca clientul isi da acceptul va fi livrata cu plata costurilor suplimentare generate de eroarea furnizata de client.

     In procesul de livrare al produselor pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii  de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.