Design

Toti ochelari nostri trebuie ca prin forma si materiale sa-si indeplineasca functia! Functia lor este sa protejeze de soare , vant , praf, atunci cand facem o anumita activitate. Niste ochelari creati si alesi corect pentru activitatea pe care o practicam  ajuta,  pe cand unii creati sau alesi incorect incurca.

    Nu vrem ca ochelarii sa ne cada de pe nas cand pedalam cu viteza sau atunci cand alergam. Nu vrem sa ne intre praf in ochi desi purtam ochelari sau sa fim orbiti de lumina prea puternica. De acea Ryders foloseste experienta acumulata in 25 de ani de activitate si informatiile obtinute de la atleti de performanta pentru a crea ochelari care sa ne dea incredere atunci cand practicam sporturi si nu numai. Tinem cont de toate detaliile si obstacolele pe care s-ar putea sa le intalniti pentru ca intotdeauna sa ajutam nu sa incuram.

 Casca, curenti de aer, acoperirea lentilei, spatiu intre ochi si lentila, puncte de sprijin , sprijin pe pielea transpirata sau uda,  conditii de lumina , toti acesti factori si nu numai sunt luati in calcul atunci cand sunt creati ochelarii nostrii.  Dumneavoastra trebuie doar sa tineti cont de ce trebuie sa faca ochelarii pe care-i alegeti. Nu va ganditi ca daca sunt facuti de noi, niste ochelari de strada sunt perfecti pentru probe de downhill! Nu va platim spitalizarea!

 

      Protectie

      Lentile

      Rame

      Design